About me

Fotografia mea
Samira
Living in a double world where all my dreams come true
Vizualizați profilul meu complet
Feeds RSS
Feeds RSS

sâmbătă, 26 iunie 2010

Slabeşte sănătos cu ajutorul produselor naturale


Glucoza si zaharurile in general joaca un rol important in metabolismul nostru, ele reprezentand "motorul" care face creierul sa functioneze. Cu toate acestea anumite zaharuri sunt periculoase pentru organism deoarece intr-o forma sau alta duc la formarea kilogramelor in plus. Fructele in general (si chiar anumite plante) contin insa anumite zaharuri care pot fi prelucrate usor de catre organism fiind recomandate in diete. Alte plante reduc pofta de mancare (fara insa a o suprima) ele fiind de asemenea recomandate intr-o dieta de durata si care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia ta zilnica. Iata cateva dintre ele.

Grapefruit

Se poate consuma sub forma de suc neindulcit sau in salata, impreuna cu prune si afine. Poti prepara si un suc racoritor de vara din pulpa de grapefruit si suc de morcovi. Se adauga putina scortisoara presata si cateva frunze de menta. Se lasa la rece inainte de a fi servit.

Ardei rosu

Regleaza metabolismul, ajuta la arderea grasimilor si reduce pofta de mancare. Poate fi consumat ca si condiment pentru diferite feluri de mancare sau in sosuri. S-a demonstrat ca 3 miligrame de sos iute preparat din mustar si ardei iute creste metabolsimul cu 25%.

Nuca de cocos

Nuca de cocos ste genul de aliment natural care, o data digerat, elibereaza treptat energia. Se consuma un pahar cu lapte de cocos cu aproximativ 30 de minute inainte de fiecare masa.

Agrisele

Reprezinta un element de baza in diete. Astfel, persoanele care vor sa scape de cateva kilograme pot consuma agrise crude in orice cantitate. O dieta pe baza de agrise include printre alte alimente 300 - 500 grame de astfel de fructe consumate de trei ori pe zi, timp de minim 20 de zile. Ca o alternativa la agrisele crude puteti consuma suc proaspat de agrise, aproximativ 20 - 50 mililitri de 3-4 ori pe zi.

Stevia

Poate fi folosita pe post de indulcitor natural in loc de miere. O poti gasi in comert sub forma de pudra. Ca alternative poti introduce stevia ca element de baza in alimentatia ta, atat cruda, in salate cat si fiarta (ciorba, mancare de stevie cu orez)

Plante care te ajuta sa elimini surplusul de lichide din organism: anghinarea, brusturele, papadia. Pot fi consumate sub forma de ceai.

Plante care ajuta la detoxifierea organismului: urzica si teiul, consumate sub forma de ceai.

Plante cu efect laxativ: asparagusul, fragii de padure, nucile

sursa: www.feminis.ro

2 comentarii:

karma police spunea...

f util si interesant

Samira spunea...

multumesc, voi reveni si cu alte postari ce au la baza produsele naturale:)

Trimiteți un comentariu