About me

Fotografia mea
Samira
Living in a double world where all my dreams come true
Vizualizați profilul meu complet
Feeds RSS
Feeds RSS

marți, 6 iulie 2010

AJUTOR PENTRU SINISTRATI

Buna!

Am noutati cu privire la campania de solidaritate a UNSR si a Consiliului National al Rectorilor. Vestea a venit mai repede decat ne asteptam, asa ca:

- miercuri ora 14, in parcarea de la Maxx ne vor astepta autocarele, care ne vor duce la Suceava, pentru a-i ajuta pe sinistratii de acolo

- perioada: 07.07 (miercuri) - 11.07 (duminica)

- cazarea, masa si transportul asigurate

- materiale de protectie a muncii asigurate (manusi, cizme, masti faciale, etc.)

Alaturi de forta de munca, ajutorul nostru va consta si in alimente (2 tona de faina, 1 tona de malai, apa etc) dar si haine, paturi, lenjerie, etc.

Stiu ca majoritatea sunteti in practica, sau plecati acasa in vacanta, insa gestul omenesc pe care il facem este o dovada a faptului ca ne pasa de semenii nostri. Oricine poate fi in locul acelor oameni nenorociti de soarta, care nu mai au nimic... Nu este vina lor, iar ajutorul pe care il putem oferi le va da speranta sa mearga mai departe.

pentru a va anunta prezenta in cadrul acestei actiuni, ma puteti contacta la nr de tel 0763 028 262.

Acest apel nu este numai pentru noi, membrii UNSR, ci si pentru orice student sau om de rand care doreste sa faca o fapta buna. asa ca va rog dati mai departe anuntul catre toti prietenii, cunoscutii, colegii - oricine poate veni cu noi! Numai bine!

Mesaj luat de pe grupul facultatii de Stiinte Politice SNSPA

2 comentarii:

Anonim spunea...

Asta cu hai sa facem o fapta buna e fumata d mult,mai bine ii lasam pe cei care i-au ales poporul rom sa-si faca treaba.

Samira spunea...

Dragul/a mea nu am inteles nimic din ce ai spus , referindu-ma desigur la a2a propozitie din fraza.In primul rand nu inteleg legatura intre nenorocirile provocate de natura si umanitate, dar probabil nici tu nu o intelegi. Imi place sa cred ca oamenii vorbesc in totala cunostinta de cauza,dar se pare ca nu toti fac acest lucru!

Trimiteți un comentariu