About me

Fotografia mea
Samira
Living in a double world where all my dreams come true
Vizualizați profilul meu complet
Feeds RSS
Feeds RSS

miercuri, 7 aprilie 2010

...

Sunt inca in stare de soc , nu pot sa vorbesc cu nimeni , nu pot face nimic , nu pot nici macar sa plang. E ciudat cum unii aleg sa isi puna capat zilelor. De fiecare data cand aud ca cineva se sinucide ma intreb de ce? Si atunci cand aflu raspunsul raman fara cuvinte. De cele mai multe ori sunt invocate problemele in dragoste , el a parasit-o , ea a uitat de iubirea lor , etc. Pentru mine e ingrozitoare ideea nu pot si nu o voi accepta niciodata. Avem o singura viata pe care o traim PENTRU NOI nu pentru altii. E viata noastra , nu a celui iubit/a parintelui , etc. Fuck off cu gandurile ca vai nu o sa ma mai iubeasca nimeni ca el/ea , ca nu o sa mai pot iubi pe nimeni la randul meu. TREZITI-VA FRATILOR!!!! Unde dracu se duce lumea asta ? Nu exista sfarsitul lumii asa cum filmele si regizorii incearca sa ne bage in cap , nu dragilor , sfarsitul lumii inseamna sfarsitul luptei noastre cu noi insine! Atunci cand credem ca nu ne mai putem ridica , tocmai atunci si INTOTDEAUNA o mana iti va fi intinsa , numai ca majoritatea nu se uita in directia corecta , unde cineva sta si le intinde o mana , se uita unde viata lor trebuie sa ia sfarsit.
Am ajuns sa nu mai vedem nimic din cauza ca ne inchidem ochii , am ajuns sa nu mai iubim pentru ca ura e mai importanta , ajungem sa ne certam cu cei mai buni prieteni / parinti pentru ca credem ca noi suntem cei mai in masura sa vorbim , sa luam decizii pentru noi! AM ajuns sa ne distrugem vietile si ce e mai tragic , distrugem vietile altora. NU merita nici un barbat viata unei femei mai ales cand nu are nevoie de ea , si nici o femeie nu e in masura sa decida ce e bun sau ce e rau pentru un baiat.
Viata nu ne-a fost data de catre exu/exa , viata ne-a fost data cu un scop. Pastrati-va dramul de ratiune si atunci cand o sa va ganditi sa va puneti capat zilelor intrebati-va ce va face cel pentru care ati decis acel lucru! Va suferi? Da sau nu! Dar un lucru e cert , suferinta lui/ei va fi de cateva zile , ore , minute , dupa isi va continua viata fara macar sa retina ceva din amintirile cu voi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu